Het Centre for Authentic Leadership and Learning biedt leiderschapsprogramma’s voor leiders uit het bedrijfsleven, de wetenschap, overheid en non-profit organisaties. Samen met Marcel de Rooij begeleid ik incompany leiderschapsprogramma’s voor management en high-potentials.

Teamchange is een kennisplatform over werken met groepen en bestaat uit een netwerk van teamcoaches. Martijn Vroemen is de drijvende kracht achter dit netwerk, hij inspireert vele vakgenoten met zijn blogs, boeken en opleidingen. Een paar keer per jaar geef ik in de opleidingen van Teamchange les over patronen en dynamieken in teams.

In de geaccrediteerde Master Human Development, geven wetenschappers en praktijkprofessionals samen vorm aan een modulair opgebouwd programma. Sinds 2020 ben ik inhoudelijk verantwoordelijk voor de module Psychologie & Verandermanagement.

Een professioneel en innovatief adviesbureau, volgens opdrachtgevers de beste van Nederland. Hier heb ik ruim 12 jaar gewerkt, kansen gekregen, mij zelf ontwikkeld, het adviesvak geleerd. Nog steeds werk ik met hen samen in opdrachten.