Hanna Boersema-Vermeer werkt met veranderaars en managementteams en hun organisaties aan de veranderuitdagingen waar zij voor staan. Zij doet dat op basis van haar ervaring als manager en adviseur.

  • Zij werkte 12 jaar bij Twynstra Gudde. Sinds 2013 leidde zij het Kenniscentrum Veranderkunde en vanaf 2016 leidde zij daarnaast de adviesgroep Veranderkunde.
  • Sinds 2018 heeft zij een eigen praktijk als organisatie adviseur, executive teamcoach en trainer. Zij werkt met name voor uitvoeringsorganisaties van de Rijksoverheid, gemeenten en in het bedrijfsleven.
  • In 2016 publiceerde zij samen met Gertjan de Groot het boek ‘Werken met leren veranderen’, een boek vol praktijkverhalen, werkvormen en inspirerende literatuurtips. Dit boek hoort bij de bestseller Leren veranderen, geschreven door Léon de Caluwé en Hans Vermaak.
  • Naast haar werk als teamcoach en organisatieadviseur, is zij als docent verbonden aan o.a. Copenhagen Business School, Studiecentrum Rechtspraak, Schouten University, Amsterdamse School (gemeente Amsterdam).
  • In 2019-2021 volgde zij de masteropleiding Executive (team)coaching aan de Vrije Universiteit. En mag zij zich Vu Certified Coach noemen.
  • Hanna vervult verschillende bestuurlijke rollen. Zij is lid van de Raad van Deskundigen van het huisvestingsprogramma van De Nederlandsche Bank en denkt vanuit haar veranderkundige expertise mee over de invulling en uitvoering van het nieuwe huisvestingsconcept. Ook is ze lid van de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Eemland.

Wat haalt u met mij in huis

Verbindend

Ik leg makkelijk contact en verbind mensen met elkaar.

Resultaatgericht

Ik ben gericht op het bereiken van het resultaat.

Profactief

Ik wacht niet af, maar stap er op af.

Persoonlijk

Ik werk met aandacht en waardering voor en met mensen.